Tante Tuit

Het gevoel van thuis...

Kinderdagverblijf  Tante Tuit

 Weet je wat Tante Tuit wil? ’ 

Als je weet dat je de belevenissen uit je jeugd je hele leven met je meeneemt, dan snap jij wel waarom wij graag willen dat jij zoveel mogelijk leuke dingen beleeft. Met vertrouwde leuke mensen om je heen en elke dag iets nieuws.

Nieuwe indrukken, nieuwe uitdagingen, nieuwe belevenissen. Avonturen waar je ook nog wat van leert. En die je helpen om je te ontwikkelen tot....tja, tot wat jij maar wilt.

Wij zorgen voor de ervaringen waar je op kunt voortbouwen en de herinneringen waar je de rest van je leven met plezier op terugkijkt. Dat doet tante tuit op een andere en heel bijzondere manier. Dat leggen we in deze website precies uit, maar veel beter kun je het natuurlijk zelf ontdekken.

Bij tante tuit schrijven we samen de eerste hoofdstukken van jouw levensverhaal. Dat is wat we je willen meegeven. Jij vertelt het, wij luisteren en helpen je verder op weg!

Team Tante Tuit

Voor een kennismakingsgesprek en rondleiding kunt u bellen met onze directrice
Kim Kroekenstoel: 06-42608620 en zijn wij dagelijks te bereiken op: 0545-725815

 • Kwaliteit door kleinschaligheid
 • Spelenderwijs ontdekken
 • Samen tuinieren in onze moestuin
 • Onze buitenruimte
 • Elke dag vaste gezichten!
 • Muziekles
 • Handjes wassen!
 • Rijke leeromgeving
 • Samen liedjes zingen
 • In onze huiselijke leeromgeving
 • Snoezelen
 • Elke dag voorlezen!

Gastenboek

20 berichten op 4 pagina's
Xandra Korthuijs
15-06-23 10:23:20
Wij zijn super enthousiast over dit team en de manier van opvang. Met veel plezier staat onze oudste altijd aan de deur om naar binnen te gaan. De leidsters maken er altijd een leuke dag van met de kinderen, er worden activiteiten gedaan en kinderen krijgen de kans hun eigen fantasie de vrije loop te laten.

Gedurende de dag worden er belangrijke punten in de app gezet zodat je einde van de dag weet wat er is gebeurd/gedaan. Vooral met een baby is dit ideaal.
Een opvang waar de kindjes liefde en aandacht krijgen net als thuis, waardoor je met een gerust hart naar je werk gaat.
Fam Rhebergen
28-04-23 10:41:39
Bij Tante Tuit wordt elk kind warm en hartelijk ontvangen bij de start van de dag. De leidsters zijn allemaal (knappe 😉 ) vlotte dames met een professionele houding. Mijn 3 kinderen gingen en gaan er graag naar toe. Ze krijgen persoonlijke aandacht en er worden prachtige foto's gemaakt gedurende de dag.
De leidsters zijn proactief en zitten volgens mij nooit stil. Er worden vanallerei leerzame activiteiten gedaan en er is aandacht voor de inrichting van het gebouw. Je kind wordt met liefde & aandacht opgevangen en ik kan met een gerust hart naar mijn werk. Goud waard!
Dorien de Graaf
25-04-23 15:57:16
Een super leuke en gezellige opvang!!
Onze zoontjes van 2,5 jaar en bijna 5 maand gaan met veel plezier naar Tante Tuit. We hebben voor de geboorte van de oudste de keuze hiervoor gemaakt... Omdat het kleinschalig en huiselijk is. Daarbij is dit al een goede voorbereiding voor de bassischool. Het gaf ons gelijk een goed en vertrouwd gevoel. Ik merk bij de oudste dat hij een goede band opbouwt met alle kinderen en de leidsters. Er worden veel leuke en leerzame dingen ondernomen. De Leidsters zijn heel betrokken. Daarnaast is het ook handig dat je via de Bitcare app van alles ziet, met name bij een baby is het handig i.v.m. tijd van voeding, verschoning etc. We zullen daarom Tante Tuit zeker bij anderen aanraden.
Anne en Eric Meeuwis
02-08-21 14:20:00
Onze 2 kids gaan met ontzettend veel plezier naar Tante Tuit. Nog 2 weken te gaan en dan gaat onze dochter Emma naar de basisschool. Vanaf de start/opening was ze erbij. Wat een mooie groei heeft TT gemaakt en wat een leerzame, fantastische en mooie tijd voor haar met de beste leidsters die er maar zijn. Top voor elkaar.
Christiaan en Jojanneke
05-02-21 16:01:28
Onze kinderen (bijna 4 en 2) gaan nu sinds een jaar naar Tante Tuit. We zijn naar tante tuit gegaan omdat het huiselijk en kleinschalig is. Ze kennen de kinderen daarom heel goed en bouwen een mooie band op. Ze voelen zich veilig waardoor ze zich volop kunnen ontwikkelen. Ze leren er van alles en ook zien we dat het de perfecte voorbereiding is op de basisschool. Ze maken gezonde keuzes, gaan vaak naar buiten, spelen, dansen en doen veel met muziek. We zijn heel erg blij dat de kinderen naar Tante Tuit gaan en zouden het iedereen aanraden!
Tonen: 5  10   20