Tante Tuit

Het gevoel van thuis...

Kinderdagverblijf  Tante Tuit

 Weet je wat Tante Tuit wil? ’ 

Als je weet dat je de belevenissen uit je jeugd je hele leven met je meeneemt, dan snap jij wel waarom wij graag willen dat jij zoveel mogelijk leuke dingen beleeft. Met vertrouwde leuke mensen om je heen en elke dag iets nieuws.

Nieuwe indrukken, nieuwe uitdagingen, nieuwe belevenissen. Avonturen waar je ook nog wat van leert. En die je helpen om je te ontwikkelen tot....tja, tot wat jij maar wilt.

Wij zorgen voor de ervaringen waar je op kunt voortbouwen en de herinneringen waar je de rest van je leven met plezier op terugkijkt. Dat doet tante tuit op een andere en heel bijzondere manier. Dat leggen we in deze website precies uit, maar veel beter kun je het natuurlijk zelf ontdekken.

Bij tante tuit schrijven we samen de eerste hoofdstukken van jouw levensverhaal. Dat is wat we je willen meegeven. Jij vertelt het, wij luisteren en helpen je verder op weg!

Team Tante Tuit

Voor een kennismakingsgesprek en rondleiding kunt u bellen met onze directrice
Kim Kroekenstoel: 06-42608620 en zijn wij dagelijks te bereiken op: 0545-725815

 • Kwaliteit door kleinschaligheid
 • Spelenderwijs ontdekken
 • Samen tuinieren in onze moestuin
 • Onze buitenruimte
 • Elke dag vaste gezichten!
 • Muziekles
 • Handjes wassen!
 • Rijke leeromgeving
 • Samen liedjes zingen
 • In onze huiselijke leeromgeving
 • Snoezelen
 • Elke dag voorlezen!

Gastenboek

19 berichten op 4 pagina's
Henk en Monique Hartemink
18-05-20 12:53:10
Onze dochter gaat sinds februari naar Tante Tuit, nadat ze eerst op een grotere opvang heeft gezeten. Wij zijn zeer tevreden over de geboden opvang! De leidsters zijn enthousiast, betrokken en kennen de kinderen door het kleinschalige karakter heel goed. Ze houden rekening met wat het kind nodig heeft en spelen daar op in. Het is voor ons fijn om via de Bitcare app te kunnen zien hoe het eten en slapen is gegaan. We merken dat onze dochter nu met veel plezier naar de opvang toe gaat.
Anne Groot Wassink
21-04-20 12:38:56
Noah gaat al bijna vanaf het begin naar tante tuit. Hij heeft het hier heel erg naar zijn zin. We merken dat hij hier veel leert. De leidsters zijn super lieve en betrokken meiden. Ze kennen het kind goed. Noah is gek op ze. Deze opvang is een echte aanrader! Netjes, schoon en lekker huiselijk!
Jan Willem & Inge Kluivers
25-11-19 20:34:25
Ons zoontje Lasse gaat sinds september naar Tante Tuit. We hebben voor Tante Tuit gekozen vanwege de kleinschaligheid en het huiselijke karakter. Als Lasse bij Tante Tuit is ontvangen we via de Bitcare app foto’s en berichtjes zodat we kunnen zien hoe het met hem gaat. Dit is voor ons heel fijn en erg leuk om te volgen hoe de dag gaat. We zijn we super tevreden over de pedagogisch medewerksters, omdat het zo kleinschalig is kennen ze alle kinderen heel goed. Ook bedenken ze iedere week weer nieuwe creatieve activiteiten om te doen met de kinderen, zelfs met de allerkleinsten. Lasse heeft het heel erg naar zijn zin bij Tante Tuit en we laten hem dan ook met een grote glimlach op z’n gezicht achter.
Manon Dorsthorst
17-11-19 09:06:37
Onze dochter gaat vanaf september met heel veel plezier na tante tuit.
Super leuke en fijne opvang, lekker huiselijk met veel aandacht naar de kinderen toe, de leidster doen het fantastisch
Ben Jeurissen
15-07-19 14:09:29
Als “ouwe rot” in de ontwikkeling van maatschappelijk vastgoed heb ik tijdens de open dag een kijkje mogen nemen in het pand van Tante Tuit.
In 1 woord: Geweldig
- de buitenkant ademt warmte en huiselijkheid uit, mooie buitenruimte;
- de indeling is verrassend en buitengewoon effectief;
- lichte ruimtes, verrassende details.
Oh ja, niet onbelangrijk, een team van enthousiaste en goedlachse medewerkers
Tonen: 5  10   20