Tante Tuit

Het gevoel van thuis...

Team tante tuit

Het team van Tante Tuit bestaat uit een kleine, hechte groep van vaste pedagogisch professionals met een opleidingsniveau 4 en zeer goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift. 

De professionals hebben bewust gekozen om op een dergelijk kleinschalig kinderdagverblijf te werken. Persoonlijk contact met de ouders en werken in een klein team heeft duidelijk hun persoonlijke voorkeur. Naast de wettelijk vereiste diploma's hebben zij zich ook verdiept in de speciale zorg en aandacht die baby's nodig hebben.

Voorstellen

Denise Rondeel
Maartje Heinen
Alexandra Clavero Castilla
Myrthe Haverkate
Sanne Antvelink
Nikki Knippenborg
Franka Droppers
Sanne Middelhuis
Sherina Wolsing
Mandy van het Bolscher
Lisanne Brinkcate

Directeur van Tante Tuit

Kim Kroekenstoel directeur Weijdeland Kinderopvang B.V.
Dagelijks is Kim van maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur telefonisch te bereiken op: 06-42608620 of via de mail info@tantetuit.nl

Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende rondleiding. Een klik tussen u en onze pedagogisch medewerkers vinden wij namelijk van wezenlijk belang voor onze dienstverlening aan u en uw (pasgeboren) kind. Hoe mooi onze locatie en vestiging ook is, het zijn uiteindelijk onze medewerkers die hoofdzakelijk de kwaliteit van onze professionele dienstverlening bepalen! Het bakje koffie of thee staat voor u klaar!