Tante Tuit

Het gevoel van thuis...

Kinderdagverblijf  Tante Tuit

 Weet je wat Tante Tuit wil? ’ 

Als je weet dat je de belevenissen uit je jeugd je hele leven met je meeneemt, dan snap jij wel waarom wij graag willen dat jij zoveel mogelijk leuke dingen beleeft. Met vertrouwde leuke mensen om je heen en elke dag iets nieuws.

Nieuwe indrukken, nieuwe uitdagingen, nieuwe belevenissen. Avonturen waar je ook nog wat van leert. En die je helpen om je te ontwikkelen tot....tja, tot wat jij maar wilt.

Wij zorgen voor de ervaringen waar je op kunt voortbouwen en de herinneringen waar je de rest van je leven met plezier op terugkijkt. Dat doet tante tuit op een andere en heel bijzondere manier. Dat leggen we in deze website precies uit, maar veel beter kun je het natuurlijk zelf ontdekken.

Bij tante tuit schrijven we samen de eerste hoofdstukken van jouw levensverhaal. Dat is wat we je willen meegeven. Jij vertelt het, wij luisteren en helpen je verder op weg!

Team Tante Tuit

Voor een kennismakingsgesprek en rondleiding kunt u bellen met onze directrice
Kim Kroekenstoel: 06-42608620 en zijn wij dagelijks te bereiken op: 0545-725815

 • Kwaliteit door kleinschaligheid
 • Spelenderwijs ontdekken
 • Samen tuinieren in onze moestuin
 • Onze buitenruimte
 • Elke dag vaste gezichten!
 • Muziekles
 • Handjes wassen!
 • Rijke leeromgeving
 • Samen liedjes zingen
 • In onze huiselijke leeromgeving
 • Snoezelen
 • Elke dag voorlezen!

Gastenboek

19 berichten op 2 pagina's
Fam Rhebergen
28-04-23 10:41:39
Bij Tante Tuit wordt elk kind warm en hartelijk ontvangen bij de start van de dag. De leidsters zijn allemaal (knappe 😉 ) vlotte dames met een professionele houding. Mijn 3 kinderen gingen en gaan er graag naar toe. Ze krijgen persoonlijke aandacht en er worden prachtige foto's gemaakt gedurende de dag.
De leidsters zijn proactief en zitten volgens mij nooit stil. Er worden vanallerei leerzame activiteiten gedaan en er is aandacht voor de inrichting van het gebouw. Je kind wordt met liefde & aandacht opgevangen en ik kan met een gerust hart naar mijn werk. Goud waard!
Dorien de Graaf
25-04-23 15:57:16
Een super leuke en gezellige opvang!!
Onze zoontjes van 2,5 jaar en bijna 5 maand gaan met veel plezier naar Tante Tuit. We hebben voor de geboorte van de oudste de keuze hiervoor gemaakt... Omdat het kleinschalig en huiselijk is. Daarbij is dit al een goede voorbereiding voor de bassischool. Het gaf ons gelijk een goed en vertrouwd gevoel. Ik merk bij de oudste dat hij een goede band opbouwt met alle kinderen en de leidsters. Er worden veel leuke en leerzame dingen ondernomen. De Leidsters zijn heel betrokken. Daarnaast is het ook handig dat je via de Bitcare app van alles ziet, met name bij een baby is het handig i.v.m. tijd van voeding, verschoning etc. We zullen daarom Tante Tuit zeker bij anderen aanraden.
Anne en Eric Meeuwis
02-08-21 14:20:00
Onze 2 kids gaan met ontzettend veel plezier naar Tante Tuit. Nog 2 weken te gaan en dan gaat onze dochter Emma naar de basisschool. Vanaf de start/opening was ze erbij. Wat een mooie groei heeft TT gemaakt en wat een leerzame, fantastische en mooie tijd voor haar met de beste leidsters die er maar zijn. Top voor elkaar.
Christiaan en Jojanneke
05-02-21 16:01:28
Onze kinderen (bijna 4 en 2) gaan nu sinds een jaar naar Tante Tuit. We zijn naar tante tuit gegaan omdat het huiselijk en kleinschalig is. Ze kennen de kinderen daarom heel goed en bouwen een mooie band op. Ze voelen zich veilig waardoor ze zich volop kunnen ontwikkelen. Ze leren er van alles en ook zien we dat het de perfecte voorbereiding is op de basisschool. Ze maken gezonde keuzes, gaan vaak naar buiten, spelen, dansen en doen veel met muziek. We zijn heel erg blij dat de kinderen naar Tante Tuit gaan en zouden het iedereen aanraden!
André & Judith
24-05-20 18:36:45
Onze dochter gaat sinds oktober naar Tante Tuit. Gelijk vanaf de eerste kennismaking, en daarvoor al met het bezoek aan de open dag hadden we hier een goed en warm gevoel. Elke keer een vast gezicht zorgt ervoor dat ze de kinderen goed kennen, dit maakt tevens dat we haar met een gerust hart bij de medewerksters achterlaten. Wij kunnen opvang door Tante Tuit zeker aanraden!
Henk en Monique Hartemink
18-05-20 12:53:10
Onze dochter gaat sinds februari naar Tante Tuit, nadat ze eerst op een grotere opvang heeft gezeten. Wij zijn zeer tevreden over de geboden opvang! De leidsters zijn enthousiast, betrokken en kennen de kinderen door het kleinschalige karakter heel goed. Ze houden rekening met wat het kind nodig heeft en spelen daar op in. Het is voor ons fijn om via de Bitcare app te kunnen zien hoe het eten en slapen is gegaan. We merken dat onze dochter nu met veel plezier naar de opvang toe gaat.
Anne Groot Wassink
21-04-20 12:38:56
Noah gaat al bijna vanaf het begin naar tante tuit. Hij heeft het hier heel erg naar zijn zin. We merken dat hij hier veel leert. De leidsters zijn super lieve en betrokken meiden. Ze kennen het kind goed. Noah is gek op ze. Deze opvang is een echte aanrader! Netjes, schoon en lekker huiselijk!
Jan Willem & Inge Kluivers
25-11-19 20:34:25
Ons zoontje Lasse gaat sinds september naar Tante Tuit. We hebben voor Tante Tuit gekozen vanwege de kleinschaligheid en het huiselijke karakter. Als Lasse bij Tante Tuit is ontvangen we via de Bitcare app foto’s en berichtjes zodat we kunnen zien hoe het met hem gaat. Dit is voor ons heel fijn en erg leuk om te volgen hoe de dag gaat. We zijn we super tevreden over de pedagogisch medewerksters, omdat het zo kleinschalig is kennen ze alle kinderen heel goed. Ook bedenken ze iedere week weer nieuwe creatieve activiteiten om te doen met de kinderen, zelfs met de allerkleinsten. Lasse heeft het heel erg naar zijn zin bij Tante Tuit en we laten hem dan ook met een grote glimlach op z’n gezicht achter.
Manon Dorsthorst
17-11-19 09:06:37
Onze dochter gaat vanaf september met heel veel plezier na tante tuit.
Super leuke en fijne opvang, lekker huiselijk met veel aandacht naar de kinderen toe, de leidster doen het fantastisch
Ben Jeurissen
15-07-19 14:09:29
Als “ouwe rot” in de ontwikkeling van maatschappelijk vastgoed heb ik tijdens de open dag een kijkje mogen nemen in het pand van Tante Tuit.
In 1 woord: Geweldig
- de buitenkant ademt warmte en huiselijkheid uit, mooie buitenruimte;
- de indeling is verrassend en buitengewoon effectief;
- lichte ruimtes, verrassende details.
Oh ja, niet onbelangrijk, een team van enthousiaste en goedlachse medewerkers
Tonen: 5  10   20