Tante Tuit

Het gevoel van thuis...

Kinderdagverblijf  Tante Tuit

 Weet je wat Tante Tuit wil? ’ 

Als je weet dat je de belevenissen uit je jeugd je hele leven met je meeneemt, dan snap jij wel waarom wij graag willen dat jij zoveel mogelijk leuke dingen beleeft. Met vertrouwde leuke mensen om je heen en elke dag iets nieuws.

Nieuwe indrukken, nieuwe uitdagingen, nieuwe belevenissen. Avonturen waar je ook nog wat van leert. En die je helpen om je te ontwikkelen tot....tja, tot wat jij maar wilt.

Wij zorgen voor de ervaringen waar je op kunt voortbouwen en de herinneringen waar je de rest van je leven met plezier op terugkijkt. Dat doet tante tuit op een andere en heel bijzondere manier. Dat leggen we in deze website precies uit, maar veel beter kun je het natuurlijk zelf ontdekken.

Bij tante tuit schrijven we samen de eerste hoofdstukken van jouw levensverhaal. Dat is wat we je willen meegeven. Jij vertelt het, wij luisteren en helpen je verder op weg!

Team Tante Tuit

Voor een kennismakingsgesprek en rondleiding kunt u bellen met onze directrice
Kim Kroekenstoel: 06-42608620 en zijn wij dagelijks te bereiken op: 0545-725815

 • Kwaliteit door kleinschaligheid
 • Spelenderwijs ontdekken
 • Samen tuinieren in onze moestuin
 • Onze buitenruimte
 • Elke dag vaste gezichten!
 • Muziekles
 • Handjes wassen!
 • Rijke leeromgeving
 • Samen liedjes zingen
 • In onze huiselijke leeromgeving
 • Snoezelen
 • Elke dag voorlezen!

Gastenboek

17 berichten op 4 pagina's
Jan Willem & Inge Kluivers
25-11-19 20:34:25
Ons zoontje Lasse gaat sinds september naar Tante Tuit. We hebben voor Tante Tuit gekozen vanwege de kleinschaligheid en het huiselijke karakter. Als Lasse bij Tante Tuit is ontvangen we via de Bitcare app foto’s en berichtjes zodat we kunnen zien hoe het met hem gaat. Dit is voor ons heel fijn en erg leuk om te volgen hoe de dag gaat. We zijn we super tevreden over de pedagogisch medewerksters, omdat het zo kleinschalig is kennen ze alle kinderen heel goed. Ook bedenken ze iedere week weer nieuwe creatieve activiteiten om te doen met de kinderen, zelfs met de allerkleinsten. Lasse heeft het heel erg naar zijn zin bij Tante Tuit en we laten hem dan ook met een grote glimlach op z’n gezicht achter.
Manon Dorsthorst
17-11-19 09:06:37
Onze dochter gaat vanaf september met heel veel plezier na tante tuit.
Super leuke en fijne opvang, lekker huiselijk met veel aandacht naar de kinderen toe, de leidster doen het fantastisch
Ben Jeurissen
15-07-19 14:09:29
Als “ouwe rot” in de ontwikkeling van maatschappelijk vastgoed heb ik tijdens de open dag een kijkje mogen nemen in het pand van Tante Tuit.
In 1 woord: Geweldig
- de buitenkant ademt warmte en huiselijkheid uit, mooie buitenruimte;
- de indeling is verrassend en buitengewoon effectief;
- lichte ruimtes, verrassende details.
Oh ja, niet onbelangrijk, een team van enthousiaste en goedlachse medewerkers
Esanie Hissink
11-07-19 15:15:23
Onze jongste zoon gaat sinds de opening naar Tante Tuit. Hij wordt hier met veel liefde en plezier opgevangen door het pedagogisch team. Ze zijn kindvolgend ingesteld en meer dan bereid om te luisteren naar onze ideeën en wensen met betrekking tot onze zoon en dit vervolgens ook toe te passen. Ook als dit nieuw voor ze is.
Het pand is prachtig verbouwd en ingericht. De ruimtes zijn licht en open. Hier tref je geen heftig plastic licht en geluid speelgoed, maar speelgoed passend bij de natuurlijke ontdekkingsdrift van kinderen. Speelgoed wat zoveel mogelijk echte situaties nabootst en ze stimuleert om het ‘zelf te doen’.
Wij zijn blij met onze keuze voor Tante Tuit!
Karien Polman
11-07-19 14:46:20
Ontzettend leuke locatie! Leuke, professionele meiden!
Tonen: 5  10   20